Torsdagscafé

Hver torsdag mødes en god solid kreds damer i alderen fra 65 år og opefter i Sidehuset fra kl. 10.00 -11.30. Vi drikker kaffe sammen, nogle strikker og syr, andre kommer der alene for samværets skyld.

I 1995 blev Værestedet oprettet, og det er kommet til at betyde rigtigt meget for os, der kommer der. Vi mødes først og fremmest for samværets og hyggens skyld. Sideløbende har vi gennem årene haft en tøjindsamling i gang. En del år blev tøjet sendt til børneinstitutioner i Rumænien; nu samarbejder vi med præsten i Harte sogn, som organiserer nødhjælpstransporter til Hvide Rusland. Udover tøjindsamlingen strikker og syr vi bluser, huer og tørklæder, tæpper m.v., der ligeledes sendes til Hvide Rusland.

Har du lyst til at møde nye mennesker og blive del af et åbent og godt fællesskab, skal du være velkommen i Værestedet – med eller uden strikkepinde.