Menighedsplejen - Besøgstjenesten

Menighedsplejen er et udvalg under menighedsrådet, og vores opgave er at hjælpe mennesker, der har det svært i vores sogn - menneskeligt som økonomisk. Vores vigtigste opgaver p.t. er julehjælp og besøgstjeneste.

Julehjælp:
I starten af december kan mennesker, der ikke har råd til at holde jul, søge om at få julehjælp. Hjælpen vil her bestå af en købmandskurv.

Ansøgningsskema fås på kordegnekontoret.

Besøgstjeneste:
Ensomhed er et stort problem i Danmark, også i vores sogn. Vi har startet besøgstjenesten, hvor vi har brug for besøgsvenner, der har lyst til at bruge 1-2 timer hveranden uge på at besøge et menneske, som har svært ved at komme ud blandt andre.

Har du tid til overs og lyst til at glæde et andet menneske, så kontakt os - der er brug for DIG!

Har du brug for selskab og har du svært ved at komme ud blandt andre, så var en besøgsven måske en løsning for dig. I så fald kontakt os.

For yderligere oplysninger kontakt Rita Wienberg tlf.: 2044 2500 el. 7550 4770