Links for børn/unge

På denne side vil vi forsøge at samle nogle links til god hjemmesider for børn. Kender du en hjemmeside, som du mener burde være på denne side er du velkommen til at sende en mail til os.

Ung i kirken
”Ung i kirken” handler om de 18-35-årige og folkekirken. Netværk og mentorordninger skal gøre det mere attraktivt for unge voksne at knytte bånd til folkekirken og engagere sig i det kirkelige arbejde.

Snapperklubben.dk
Snapperklubben er en klub for børn, forældre, faddere og bedsteforældre, hvor man kan få ideer til at gøre den årlige dåbsdag rigtig festlig og inspiration til, hvordan man bringer Gud ind i en helt almindelig hverdag med havregrød og hente-bringe-cirkus.

DETMEDGUD.DK
Her kan du finde andagter og søge viden om Biblen - Folkekirken - Kristendom

På besøg i en kirke
Prøv en virtuel rundtur i en kirke, læse om kirkernes historie, kirkeåret og meget mere

Lege-database
FDFs legedatabase

I Paulus´ fodspor
Online spil hvor du følger i Paulus´ fodspor

Giraffen
Den helt store linkside hvor du kan finde det meste, der har med kirken at gøre.